Aerosmith, 

Randers 6/6-07

Efter DAD's opvarmning (udmærket koncert), som vi så siddende på langsiden, gik jeg ned for at hente øl til slænget. Pludselig befandt jeg mig på "den rigtige side af front row". Der var en kontrollør, der spurgte, om jeg havde armbånd på, men da jeg fortalte ham, at jeg bare skulle hente øl, sagde han "Nå, OK" og forsvandt. Det var svært at stå for, så det blev kun til egne øl, hvorefter det bare var at stille sig hen midt i de gode pladser 15 meter ude midt for scenen - stort set ud for slutningen af den løbegang, som specielt Tyler og Perry brugte flittigt.

Showtime

Egentlig var det ikke den store sceneopbygning. Der var reelt kun en storskærm (og et par små). Inden bandet gik på, blev vist en lille film, som mere eller mindre opsummerede Aerosmiths karriere. Filmen sluttede med et vajende Dannebrog, hvorefter bandet gik hårdt på med "Love in an elevator".

Der blev mest spillet nyere hits, men vi kom da også forbi rødderne, og for mig var det da også stadigvæk klart de numre, der holder bedst: "Last Child" fra "Rocks" og "Sweet Emotions" er en fabelagtig gang rockmusik, og det var helt klart også aftenens bedste numre.

Storskærmen blev brugt flittigt til at smide drengene op på, og jublen var stor, da Tyler vendte sig mod kameraet, trak op i T-Shirten og afslørede teksten "Lick Me" skrevet på maven med en stor pil nedaf.

Midt i showet blev stillet et par solsenge ud på podiet, hvor Tyler og Perry siddende spillede lidt numre, mest fra den nye CD.

Ellers kan det siges, at et af de bedre numre rent faktisk var, da Perry overtog mikrofonen og ledte an på guitar, keyboard og med sang på ”Stop Messin’ Around” - det svingede fedt.

Koncerten sluttede næsten, som den startede - men en filmsekvens, der tog os med ud over prærien i en bil, hvor vi passerede kaktus og gribbe for til sidst at komme så langt ud i ødemarken, at der stod et byskilt med Randers !

Herefter lige et enkelt ekstranummer (Walk This Way) og så hjem. Det var en udmærket koncert, men man må trods alt sige, at Aerosmith ikke gav mere, end det var nødvendigt. 

 

Klik for større billede

...og tryk "tilbage" i Browser for at se flere

 

l

 

Seneste opdatering: 30/08 2007

© COPYRIGHT 2007 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK