Esbjerg Festival 4/6-05

Som festivalprogram var det vel egentligt er OK program - med blandt andet Lars Lilholt, Runrig og Poul Krebs. Godt nok var der så en del fyldt ind imellem, men lidt øl og lidt grillmad kunne vel afhjælpe det.

Der er ingen tvivl om, at Jette først og fremmest kom efter gensynet med Lilholt, Runrig, men vi så også meget frem til Poul Krebs.

Desværre gik det ikke helt som håbet. Faktisk havde det stået ned i stænger, og det regnede da også kraftigt på selve koncertdagen - og der var da også en vis surhed at spore i køen ind, for oplysningen i avisen angav faktisk et andet klokkeslæt som start, en det i virkeligheden begyndte. Da de fleste - pga. vejret - trak pinen så længe som muligt betød det, at koncerten var godt i gang, før folk overhovedet kom ind.

Lilholt Band

Tja.... - vi har jo set dem flere gange i Kolding, og der er altså milevidt fra den fantastiske scene i Djævlekløften til en af Esbjergs græsplæner, der, efter de havde stillet scener op, gav flere minder om traktortræk end om koncertplads. Da de faktisk lagde ud, fik man heller ikke megen glæde af det sceneshow, de ellers godt kan lave - men der var simpelthen for lyst,

For at gøre ondt værre, var der en latent mangel på publikum - de var formentlig skræmt lidt af det dårlige vejr - og de der var, serverede simpelthen en elendig indsats. Efter min mening er der særlige ved Lilholt den "syng-med" kultur, han har formået at bygge op - men i Esbjerg blev han allerhøjest opbakket af et brum-med publikum - og så falder det til jorden.

Kære esbjergensere: Køb Lilholts DVD, start ekstra materialet og se/hør fra Kolding, hvordan det kan gøres - selv om det p.... ned!!

Runrig

Leverede det normale solide håndværk, men led også af samme dræbereffekt fra publikummet. Vi fik en stak gode, velkendte sange - og med ret god lyd i øvrigt - serveret, så musisk var det vel ganske OK - men nogen stor oplevelse blev det ikke. De havde nok været ligeså godt at blive hjemme og høre CD'erne - i alt fald varmere !

Resten

Gik faktisk lidt i vasken. Efter vi havde gået lidt rundt, hørt lidt Klaus Wunderhits, var det nok. Vi var drivvåde og blev enige om, at det bare var for længe at vente 4-5 timer på Krebs - dertil var stemningen ganske enkelt for ringe.

 

Klik for større billede

...og tryk "tilbage" i Browser for at se flere

 

Lars Lilholt band

Runrig

Bemærk spionen, som pilene peger på

 

Billeder er taget med Sørens gamle

digitalkamera - dvs. med en lukketid,

der svarer til optrækket på en gl. Trabant.

Derfor den lidt tvivlsomme kvalitet

 

Seneste opdatering: 28/10 2005

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK