Pink Floyd Project 24-2

Pink Floyd Project..... selve navnet indikerer jo musikken, og det slog da heller ikke fejl. Efter mere end 3 timers show var vi blevet fyldt med musik tilbage fra "Echoes" og frem til "High Hopes" - herunder en komplet udgave af "Dark side of the moon" CD'en fra '73. Og det var faktisk ret fedt.

Vi tog bussen ind til Esbjerg, så vi var ved døren omkring 18:40 - som de eneste overhovedet. Døren blev først åbnet klokken 19, og det var faktisk p.... koldt. Belønningen kom dog, da dørene åbnede: Tobakken valgte at åbne for første sal, så vi fik de 2 bedst tænkelige siddepladser helt fremme ved gelænderet, tættest ved mixerpulten - og med mulighed for at sidde ved et bord og bælle vin - og det var altså perfekt.

Indhold

På PF Projects hjemmeside fremgår: 

Det er i snart 12 år siden, Pink Floyd sidst var at finde på danske breddegrader. Pink Floyd optrådte i Parken i København i 1994 som en del af deres ”The Division Bell Tour”. Sammendrag fra turnéen blev i 1995 udgivet på dobbelt-cd’en Pulse.

I sommeren 2002 satte det nydannede The Pink Floyd Project sig for at genopføre hele koncerten fra start til slut: Næsten 3 timer med numre fra hele Pink Floyds karriere med en spændvidde fra deres første LP, ”The Piper At The Gates Of Dawn” (1967), til deres sidste studieudgivelse, ” The Division Bell” (1994).

Og det må man sige, at bandet levede op til. Med en temmelig god lyd og et rimeligt lysshow var grunden lagt, og det viste sig faktisk at være et ret velspillende band. Specielt "echoes" og "time" holdt ret godt, men det var reelt sjældent, at det faldt igennem.

Umiddelbart stod "Welcome to the machines" som det svageste nummer. Alt andet lige er vi nogle nostalgikere, som har noget svært ved at acceptere det nummer med en kvindelig stemme.

Når det er sagt, må det blankt erkendes, at det var en ret god koncert selv om det var et kopiband - og vi vil givet være klar i teatret, når de dukker op i Kolding i efteråret.

 

Klik for større billede

...og tryk "tilbage" i Browser for at se flere

 

 

Seneste opdatering: 24/03 2006

© COPYRIGHT 2006 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK