Pink Floyd, 1994

P.U.L.S.E, Parken

Da vi alligevel tog tidligt til København, brugte vi noget af dagen til at besøge Thygo Brahe Planetariet, hvor vi så en 3-D film omkring rumfart - en film, hvori de blandt meget andet var masser af planeter. Det var derfor en ret sjov oplevelse, at P.U.L.S.E. rent faktisk startede med det lidt overraskende åbningsnummer "Astronomy Dominé". Heruder fløj planeterne også rundt på scenen, så vi i alt fald havde vores bud på, at gruppen selv havde været i Planetariet om eftermiddagen.

Scenen

Scenen var denne gang opbygget som en kvart forstørret fodbold - meget forstørret. Det betød, at det rent lysmæssige set-up var lettere at styre, og at man i den grad kunne "bade" scenen, i det lys, som man ønskede.

Lyden ? Tja, pressen skrev, at Pink Floyd var den første gruppe overhovedet, der formåede at få god lyd på Parkens betonopbygning - selv om Gentofte efter min mening var bedre. 

Umiddelbart er det umuligt at gengive en Pink Floyd koncert på nogen måde - hverken i lys eller lyd.

Alligevel er her et par billeder, som viser lidt fra lysshowet - og det er stort ! Tryk på billederne for forstørrelser.

Højdepunkter

Scenen under "Wish you were here". Her var parken særdeles velegnet.

At stå på plænen, mens 10.000 på langsiderne rejser sig for at synge med på omkvædet, det lyder altså bare for fedt ! Jeg kan godt forstå, når Frank Arnesen havde lyst til at synge med på nationalsangen - med det kor.

Afslutningen med "Run like hell" nærmest eksploderede i lys og lyd. Jeg har aldrig rigtigt selv ment, at nummeret hører til Pink Floyds bedste.. men det virker som om bandet selv elsker det - enormt intens og rockende nummer.

Afslutningsvis

Det blev - tilsyneladende - den sidste koncert på dansk grund. I er og bliver savnet...

Tak.

 

Klik for større billede

...og tryk "tilbage" i Browser for at se flere

 

 

Billeder er delvist hentet fra andre koncertgængere.

Har du et billede med, som du er krænket

over, at jeg bruger, så send en mail, 

og jeg fjerner det med det samme

 

Seneste opdatering: 27/10 2005

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK