Zididada

Tobakken, 21/10

En spontan beslutning: Fredag bestilte Erling billetter i forventning om, at Jette faktisk ville kunne lide Zididada live. Det var med en vis forundring at vi kunne bestille billetter så sent - men forklaringen var ligetil: STORBYEN Esbjerg mønstrede ca. 120 (!!!) tilskuere til koncerten - så da vi kom 10 min. før dørene blev åbnet, var vi nummer 2 i rækken ! Flovt, flovt!!

Music Makers

De folk, som svigtede, blev faktisk godt og grundigt snydt. Zididada er et partyband, og når de slippes løs, er det med stor sjæl og masser af stemning. Jimmy kom med en enkelt kort bemærkning om det dårlige fremmøde - og så leverede de ellers varen, som om der var 5.000 i stedet. Det er bare et fedt koncertband, og denne koncert var ingen undtagelse. Kom bare igen... til Kolding.

Billederne stammer uden undtagelse fra Zididada selv, er hentet fra hjemmesiden www.zididada.dk og er benyttet med tilladelse derfra.

Egentligt burde koncerten rangere lavere pga. fiskernes flove indsats - men faktisk trækker det stor respekt, at bandet ikke bare bider det i sig - men faktisk leverede en fuldgod vare med både stemning og gang i den... afgjort mere end godkendt!

Forresten deltager vi begge på tilskuerbillederne - dog klarest på det første.

 

 

Klik for større billede

...og tryk "tilbage" i Browser for at se flere

Find Holger :-)    

Filmklip

Princesse

1,63 MB

 

Seneste opdatering: 28/11 2005

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK