Kitzbühel

WOW.... aldrig har jeg set så meget sne

Da vi skulle til at rejse (fredag aften) meldte TV avisen om så store snefald, at der var lavinefare flere steder - og faktisk var der 3 dræbte små 50 km. fra, hvor vi skulle bo.

Vi tog chancen - og det er noget af det smarteste, vi nogensinde har gjort !

Rejseformen (tog)

Afrejse fra Kolding fredag 9.15. 2 øl og en bog + lidt kortspil. God flad seng at sove i. Vækket ca. 8.00 med frisk kaffe og rundstykker - så var vi i Østrig....og vi havde sovet !

Ganske vist skulle vi lige køre den sidste halve time med bus, men vi var omklædte, udhvilede og på pisterne lidt over middag. Det var simpelthen perfekt ift. bus.

Indkvartering

Kirchberg ligger ca. 4 km. fra selve Kitzbühel. Det var lidt irriterende om aftenen, at man skulle have taxa for at komme til byen. Til gengæld var alt andet perfekt. 4-stjernet hotel med eget badeværelse, sauna, dampbad swimmingpool - og ikke mindst en piste, der stoppede lige udenfor !

Skiområdet

Kitzbühel området var et forholdsvis lille område (160 km), men præget af mange gode pister. Man kunne køre zig-zak ind i dalen og halvt tilbage igen (resten med bus), i alt ca. 55 km - det var en ret god tur.

Og så var der altså faldet omkring 1,5 m. sne de seneste 2 dage før vi kom. Prøv at komme ned til så meget nysne og blå himmel den første dag - så er man solgt ! 

Konklusion

Vi var sent på den ved bestilling, men Asger hjalp os igen med et fornuftigt tilbud - også med en pæn børnerabat, selv om der kun var en voksen med.

Det var stadigvæk vores hidtil dyreste tur, men med et fedt hotel, et godt område, et fint vejr og så meget sne - ja, så er det også langt den bedste tur hidtil.


 

Klik for større billede

 

   Området ved Kitzbühel

 

 

   Søren på vej på bar på pisten

 

Klik for større billede

 

   Blik over Kitzbühel by

 

 

 

Seneste opdatering: 26/2 2006 (Nye links)

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK