Westendorf

Endelig af sted igen. Og atter Østrig... der er ganske enkelt så meget hygge, og så god mad, at det lokker.

Måske er der mere snesikkert i Italien eller Frankrig - men de har ikke den naturlige "Bierstube-stemning" !

Rejseformen (bus)

Som til St. Johan - jeg hader den rejseform, men den er billig. Vi havde dog det held, at vi var af sted uge 6. Det betød, at der kom ekstra mange derned ugen efter. Der var derfor rigeligt med busser til hjemrejsen, så vi var kun ca. 15 med hjem, hvorfor vi kunne kombinere sidde og ligge på hele turen. Det var lækkert.

Indkvarteringen

Westendorf i sig selv er ikke ret stor - men den er særdeles hyggelig og nem at gå en lille aftentur i. 

Hotellet var heller ikke så stort, men meget hyggeligt. Der var dele-toilet på gangen, men egen brusekabine på værelset - og så lå det tæt på pisterne (200 m.)

Skiområdet

Westendorf har sit eget skiområde, som har ca. 40 km piste (ca. 200 m. fra hotellet). Desuden kan man køre i Skiwelt Wilder Kaiser, som har 250 km pister - man skal dog benytte bus (ca. 10 min.). 

Da områdets højeste bjerg ligger i det lille område, viste det sig, at der var dage, hvor skiføret var væsentligt bedre der, end i selve Skiwelt.

Konklusion

Asger fra Trip-tour havde "guidet" os til det rigtige hotel (vi havde faktisk bestilt et andet) - han havde ret - det var hyggeligt. Vi startede i regnvejr / snevejr dag 1. Det blev dog lidt bedre, men vi havde kun en enkelt dag med nysne. 

Vurderingen bliver naturligvis lidt "farvet" af dette, men det var dog en ganske god tur - og i forhold til første gang, var det fedt at bo i selve området.

 

Klik for større billede

   Fornuftige forbindelsesveje ved Westendorf

 

Klik for større billede

 

   Billede fra Westendorf eget "lille" skiområde

 

 

 

   Kanon hygge - og medbragt formiddagsmad

 

 

Seneste opdatering: 26/2 2006 (Nye links)

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK