Gran Canaria

Absolut bedre end sit rygte. Efter først at have besøgt Las Americas på Tenerife, var det en opmuntring at komme til Gran Canaria. Selv om rengøringsstandarden ikke er dansk, var den væsentligt bedre end på Tenerife - og personligt synes vi også, at øen er flottere.. 

Indkvarteringen

Vi boede i bungalows på det daværende Sun Ving Resort. Stedet er ude af det danske program nu, da det var noget "slidt". Det var dog en utrolig lækker måde at bo på

Ved at have en bungalov for sig selv, fik man utroligt meget ro - og vi har vel næppe sovet så godt om natten som på Gran Canaria

Rejseledere og selskab

De norske og svenske turister havde 10 madbilletter med i prisen. Det stod ikke i det danske katalog, men vi fik det udleveret alligevel - herunder til gallamiddag nytårsaften med hvidvin, rødvin og champagne.

Guiderne var fine - interesserede sig for gæsterne og vidste i øvrigt noget om øen.

Rejsemålet i øvrigt

Maspalomas var et fedt sted. Det var spækket med "golf-hoteller" og vores hotel lå nærmest "mellem hullerne". Selv om området var brugt, bar det stadigvæk lidt præg af, at være et gammelt "velhaver-turist-kvarter" Desuden var der ikke længere, end man kunne gå ned til sandbankerne i Maspalomas - en fed strand (men pas på - strømmen er stærk og bølgerne høje).

Gran Canaria er forholdsvis grøn. Det er en utrolig flot ø at køre rundt på. Ikke mindst Fataga-dalen mod Cruz de Tejara er fantastisk flot, men det er absolut også sjovt at køre turen langs vestkysten, hvor man flere gange føler den lille afstand til det frie fald i havet. Husk en afstikker til Puerto de Morgan.

I guayadeque-dalen bor folk stadigvæk i klippehuler. Det er muligt at komme indenfor for en "skilling".

 

 

 

 

 


 

Klik for større billede

   Huler i guayadeque-dalen. Dette er den lokale kirke

 

 

Klik for større billede

  Pause i  Fataga-dalen - det er flottere i  virkeligheden

 

 

Klik for større billede

   Sand - sand og sand i Maspalomas

 

 

Seneste opdatering: 23/11 2006 (Nye links)

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK