Tenerife

Egentligt utroligt - men det er altså ikke ret mange timers flyvning, der skal til, for at forandre snevejr til noget, der ligger mellem 25 og 30 graders varme - dejligt !

Indkvarteringen

(Laguna Park)

Det startede egentligt fint nok - OK værelse med havudsigt (selv om der var bestilt til Søren, var der dog ikke bestik til ham). Men allerede første dag måtte vi konstatere, at altanen var ubrugelig: Den lå simpelthen lige ovenover udluftningen fra de mange restauranter nedenfor, så alting stank af friture.

Vi klagede og fik tilbudt et nyt værelse i "jordhøjde". Der var godt nok ikke den store udsigt (der var lidt buske og blomster), men det var roligt - og kunne luftes ud !

Ellers må det siges, at hotellet var en smule slidt, men i øvrigt i orden.

Rejseledere og selskab

Det var ikke det store, vi benyttede dem. Det virkede ikke som om, de var så erfarne, så vi valgte selv at klare tingene. Der var heller ikke den store hjælp at hente ifm. flytningen.

Det fremgik af brochuren, at folk der besøgte Tenerife indtil vores 2. dag, ville få 3 dages gratis bil med i prisen. Vi blev fortalt, at vi ikke kunne få det, da vi ikke havde 3 dage inden slutdatoen. Det lod vi os overbevise om, men da vi kom derned, havde andre rent faktisk fået en bil. Det var for ringe. Det skal dog siges, at et vredt brev senere betød, at de refunderede vores omkostninger til selv at leje.

Rejsemålet i øvrigt

Las Americas var relativt beskidt. Der var dog en lækker sti mellem Americas og Los Christianos - med fin udsigt, rimelige strande, lidt burtikker - og med "El Pescador", der var den hidtil bedste fiskerestaurant, jeg har besøgt. Det kan anbefales at bo i Los Christianos i stedet.

Øen var nærmest 2-delt: Meget rå og barsk i syden (men med gode strande) og meget grøn og frodigt i nord. En øtur rundt var værd at bruge tiden på, og man bør regne med at leje bil 2-3 dage, for at se det mest interessante.

Loro Parque var fantastisk flot med planter og dyr, og var klart et af de bedre udflugtsmål. Teide var også interessant at besøge - men tag tøj nok med: Det er koldt på toppen !

Desuden er hovedbyen Santa Cruz også et besøg værd - specielt hvis man er slikken (se billede af Søren).


 

 

Klik for større billede

  Første dag i poolen på Laguna Park

 

Klik for større billede

Flot råt landskab. Klipperne er Las Canadas

 

  Søren i verdens største (?) slikbutik

 

24/12 - Juleaftensdag !

Seneste opdatering: 23/11 2006 (Nye links)

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHTS RESERVED LAURSENS.DK